Catalog produse
Curs valutar

Termeni si conditii

Termeni si conditii hobby365.ro - ultima actualizare 04.04.2021

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.hobby365.ro Site-ulwww.hobby365.ro este operat de societatea Telecomed SRL, cu sediul in Valea Adanca , Str. Iuga Voda Nr.10, Iasi, Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/2325/2007. 

 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.hobby365.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala - Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul www.hobby365.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

Frauda – In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.hobby365.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil – Prin folosirea site-ului www.hobby365.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.hobby365.ro . In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Societatea Telecomed SRL își desfășoară activitatea de vânzare în conformitate cu Legea română.

 

LMITAREA RASPUNDERII

 

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila , cu exceptia cazului in care inaintati o comanda on line si comanda este acceptata si procesata.

 

TELECOMED SRL (hobby365.ro ) nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori. Administratorul www.thobby365.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

 

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea numai in ceea ce priveste culoarea, aspectul, designul etc. fara a afecta functionalitatea produselor.

 

Confirmarea comenzii - Acceptarea comenzii

La inregistrarea unei comenzi pe site-ul hobby365.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea TELECOMED SRL - administratorul site-ului hobby365.ro , respectiv prin email sau telefon.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.Incheierea contractului are loc numai in momentul emiteriifacturii fiscalesi nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate (de ex. comenzi plasate gresit , care nu se incadreaza in conditiile acceptate de site-ul hobby365.ro , produse cu stoc epuizat) , vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar in cazul platii efectuate cu OP sau cardul , acesta va primi inapoi banii , in termen de 7 zile de la data platii comenzii anulate.

De asemeneahobby365.roisi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. Cumparatorul va fi informat si va avea posibilitatea sa aleaga daca doreste sa primeasca comanda partial sau renunta la cumparare.

Dupa plasarea comenzii, aceasta trece in etapa de acceptare-confirmare . Daca ati optat pentru plata cu OP sau card bancar, trimiterea comenzii se face dupa confirmarea platii.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.hobby365.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.hobby365.ro in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

 

Termeni si conditii hobby365.ro - ultima actualizare 04.04.2021

 

 


spacer
Website detinut de Telecomed S.R.L., CIF: RO15713177, Reg.Com: J22/2325/2007

hobby365.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.